Mladu splitsku pjevačicu Albinu Grčić svega nekoliko tjedana dijeli od putovanja u nizozemski Rotterdam gdje će pjesmom “Tick-Tock” braniti hrvatske boje na natjecanju za Pjesmu Eurovizije.

Kladionice joj zasad predviđaju ulazak u veliko finale gdje bi se trebala plasirati oko 20 mjesta, no s obzirom da tek treba vidjeti nastup, lako je moguće da plavokosa Splićanka koju smo upoznali u showu “The Voice”, ostvari i puno bolji rezultat.

Između priprema za nastup života velika joj je podrška dečko Ivan Ćalušić, nogometaš druge postave Hajduka. Iako se poznaju od ranog djetinjstva, u vezi su već dvije godine, a nakon što je jučer na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju, zaljubljenom paru ne prestaju stizati emotivne poruke obožavatelja.

Simpatična 22-godišnja pjevačica i pola godine mlađi 186 centimetara visok nogometaš Hajduka II znaju se cijeli život. Ivan je rođen u Solinu, igra na poziciji veznog i po potrebi stopera. Godinama je igrao za RNK Split i Croatiju iz Zmijavaca, a oduvijek mu je san bio zaigrati u Hajduku i izaći pred prepuni Poljud. U slobodno vrijeme voli biti sa svojom Albinom i igrati PlayStation, uz Hajduk navija i za Liverpool, a sportski idol mu je Steven Gerrard.

– Počeo sam s pet, šest godina u Omladincu u Vranjicu. Nakon par godina me zvao Hajduk i otišao sam u Hajdukovu školu nogometa. Tako je sve počelo, ispričao je prije dvije godine za Jutarnji list dok se njegova Albina natjecala u popularnom HRT-ovom showu.

Perspektivni nogometaš i studentica engleskog jezika i povijesti znaju se cijeli svoj život. Zajedno su rasli, njihove su obitelji u prijateljskim odnosima, a prohodali su prije malo više od dvije godine. Prvu godišnjicu ljubavne veze Ivanova mama čestitala im je slikama. Na prvoj su Ivan i Albina snimljeni prije dvadesetak godina, a na drugoj su u identičnoj pozi pozirali prije godinu dana.

– Da, to smo mi. Livo s 3 godine a sad guramo 20-tu. I da, to je isto misto; Hajdukovi sponzori su nam poremetili planove al poanta je tu. Rijetki nađu rijetke. Mi smo se našli još kao mali balavci koji su pratili braću lovajući se po tribinama pomoćnih terena. Putevi su nam se nekako razišli, ali sudbina nas je opet spojila. I kako onda čovik da ne viruje u neke stvari?! Love you – istaknula je Albina.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!