U tijeku su prijave za sudjelovanja u natjecateljskim disciplinama na prvom Ljubuški outdoor festivalu.

Natjecatelji će moći nastupati u disciplinama: polumaraton „Dva Slapa“, Ljubuška desetka „Scunasticus“, Dječija utrka „Kids run“, Biciklističke utrke „Stipe“ i „Mara“ te uzbudljivo paragliding natjecanje u preciznom slijetanju „Kosača“.

Prijave traju do 15.05., do kada natjecatelji trebaju prijaviti svoju disciplinu te putem uplatnice ili online putem www.kupikartu.ba uplatiti kotizaciju kako bi ostvarili pravo i natjecali se na prvom LJOF-u.

Uz održavanje outdoor tribine, stručnih predavanja vezanih za sport i rekreaciju, aktivni turizam i ekologiju, program festivala će obogatiti i razne radionice iz svijeta outdoor-a: -planinarenje, sportsko penjanje, speleologija, fotografija u prirodi, vožnja kanuima i sl.

Više o tom na kakvim radionicama će posjetitelji moći sudjelovati, odnosno kako se prijaviti na iste, saznati možete na stranici festivala te na LJOF društvenim mrežama.

U planu organizacijskog tima LJOF-a je i glazbeni dio festivala koji bi u večernjim terminima zabavio sve natjecatelje i posjetitelje te dao još veću vrijednost festivalu.

Nažalost zbog trenutne situacije sa pandemijom covida – 19 izvjesno je da će se taj dio morati izostaviti iz programa.

Više o natjecanjima, prijavama i programu LJOF-a na www.ljof.ba odnosno na Facebook i Instagram profilima.

Javno poduzeće Parkovi Ljubuški d.o.o. te udruge: Biciklistički Klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, Hrvatski Atletski Klub Ljubuški, GSS stanica Ljubuški i Foto Klub Fokus su organizatori i nositelji manifestacije Ljubuški Outdoor Festival uz potporu Grada Ljubuškog i Federalnog ministarstva okoliša i turizma BiH.

LJOF tim poziva i sve one koji žele biti dio ekipe i pomoći u organizaciji prvog LJOF-a da se mogu priključiti kao tehnički volonteri odnosno kao multimedijalni volonteri koji će pomoći svojim znanjem iz foto/video svijeta. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem linka.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlYfZRwYe0F02k-4OrYspyBjhdHvT-iwNkS5N9hGZ4bCzKLw/viewform

Izvor: Bljesak.info

error: Content is protected !!