Hrvatska mreža domoljuba proizašla je iz studentske inicijative za usklađivanjem obrazovanja sa potrebama tržišta rada kako bi mladi i studenti ostali živjeti na našim prostorima.

Pripreme organiziramo iz matematike za A i B razinu, te fizike. Svjesni da najveći broj maturanata ima problem sa polaganjem matematike i fizike, odlučili smo organizirati pripreme kako bi povećali uspješnost kod maturanata na polaganju državne mature. Također, želimo povećati broj mladih da se više zainteresiraju za matematiku i fiziku. Matematike nije bauk, dođi i nauči s nama.

Svi maturanti iz bilo kojeg kraja mogu se prijavit na naše pripreme.

Održavaju se online preko Zoom-a što omogućuje suradnju maturanata iz različitih krajeva lijepe naše. Prijave i detalji u linku:

https://hrvatska-mreza-domoljuba.org/pripreme-za-drzavnu-maturu-iz-matematike-i-fizike-besplatno-online/

Pripreme se održavaju online preko programa Zoom. Pripreme iz fizike srijedom u 20 h biti će pet puta. Na linkovima ima detaljan raspored priprema. Krećemo od 19.4. Pripreme iz matematike će biti 10 puta načelno ponedjeljak i srijeda u 18:30 do 19:30 za A razinu, dok će B razina biti utorak i četvrtak u terminu od 18:30 do 19:30 isto 10 puta.

Pozivamo sve maturante da se priključe na naše pripreme kako bi ostvarili što bolje rezultate na državnoj maturi. Osim toga, sve čitatelje da prate naš rad na facebook-u i instagramu @hrvatska.mreza.domoljuba kako bi bili upoznati i s drugim programima koje imamo.

Izvor: Hrvatska mreža domoljuba