Pred nama su uzvratni susreti četvrtfinala Lige prvaka.

Utorak donosi ogled Chelseaja i Porta, ponovno se igra u Sevilli, a Englezi imaju prednost od 2:0 iz prvog susreta. U drugom ogledu PSG dočekuje Bayern nakon što ih je u prvom srazu u Munchenu pobijedio 3:2.

– Obje ekipe mogu proći u polufinale. Poštujemo Bayern, mislim i dalje da su oni trenutačno najbolja ekipa na svijetu. Osvojili su sve, ali naravno, pokušat ćemo pobijediti. Respektiramo ih, ali na terenu ćemo sve dati za pobjedu, rekao je u najavi susreta Mauricio Pochettino, trener PSG-a.

– Moramo odigrati dobro u obrani, to je naš zadatak. Drugi je, jasno, da moramo postići barem dva pogotka. Stoga nas čeka težak posao, ali veselimo se utakmici. Ovo su dvoboji zbog kojih se igra nogomet. Zbog toga su ovi igrači u Bayernu. Pokušat ćemo prirediti iznenađenje u Parizu, govori trener Bayerna, Hansi Flick.

U srijedu Borussija Dortmund dočekuje Manchester City i pokušat će nadoknaditi zaostatak od 2:1. U izravnom prijenosu na našem Drugom programu u 21 sat možete pratiti susret Liverpoola i madridskog Reala. Momčad našeg Luke Modrića ima prednost od 3:1 iz prve utakmice.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!