Nakon sinoć održanog sastanka Općinskog odbora Demokratske fronte Bosanska Krupa jednoglasno je donesena odluka o napuštanju i izlasku iz ove stranke.

– Ova odluka je uslijedila nakon pogrešne politike, na koju smo uporno ukazivali prvenstveno misleći na autokratsko djelovanje vrha stranke, nepoštivanja Statuta kao i podcjenjivački odnos prema nižim organima stranke te članstvu iz kojeg kako predsjednik stranke tako i Glavni odbor DF-a BiH crpi legitimitet. U tako narušenoj subordinaciji smatramo naše daljnje djelovanje kroz Demokratsku frontu besmislenim i neučinkovitim, stoji u priopćenju OO DF Bosanska Krupa.

Zeid Mujić, zastupnik u federalnom parlamentu će, navode, djelovati samostalno.

– Odgovorni prema svom članstvu, smatramo da naše daljnje političko djelovanje za ideje i ciljeve oko kojih smo se okupili i borili ne smije biti dovedeno u pitanje te stoga vas obavještavamo da će zastupnik federalnog parlamenta iz Bosanske Krupe Zeid Mujić od danas djelovati samostalno kao i predsjedavajući Općinskog vijeća Bosanska Krupa zajedno s ostalim vijećnicima, zaključuje se u priopćenju.

/HMS/

error: Content is protected !!