Košarkaši SKK Student sutra će u dvorani na Bijelom Brijegu pred sobom imati nimalo lak zadatak, točnije, pred Mostarcima stoji uzvratna utakmica polufinala doigravanja za prvaka košarkaškog prvenstva KS HB. Momčad HKK Grude u prvoj je utakmici na svom parketu slavila s 90:79, a po Student su kobni bili Nikola Andrijanić i Zlatko Galić koji su kombinirano ubacili čak 60 poena. Zadatak koji stoji pred Ivom Mikulićem i njegovim izabranicima zvuči dosta jednostavno a to je zaustaviti ovaj dvojac. No to je lakše reći nego učiniti.

Gruđani su slavili u sve tri ovosezonske utakmice protiv Studenta i svakako će psihološka prednost biti na strani gostiju. Ipak, svakoj seriji mora doći kraj. Student će sutra za uspjeh i produženje sezone morati uz bolju obranu imati i kojeg raspoloženog igrača više u svojim redovima.

U prvoj utakmici jedino je upravo igrač-trener Ivo Mikulić imao namještene nišanske sprave a sutra se to očekuje i od ostatka momčadi. Student je svakako kadar slaviti u sutrašnjem susretu, a onda će u majstorici biti sve moguće. U drugom polufinalu Posušje je apsolutni favorit protiv Brotnja u uzvratnoj utakmici i vrlo je moguće da će Posušaci dvokorakom u finale. Hoće li Student spriječiti finalni susret između Posušja i Gruda?

Odgovor na to pitanje ćemo znati sutra u utakmici koja počinje u 18h u dvorani na Bijelom Brijegu. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!