Nogometaši PSG-a i Chelseaja izborili su plasman u polufinale nogometne Lige prvaka. Srijeda donosi druga dva četvrtfinala.

Borussia Dortmund dočekuje Manchester City i pokušat će nadoknaditi zaostatak od 2:1. U izravnom prijenosu na našem Drugom programu u 21 sat možete pratiti susret Liverpoola i madridskog Reala. Momčad Luke Modrića ima prednost 3:1 iz prve utakmice. Dva gola zabio je Vinicius Junior, a jednog Marco Asensio. Strijelac za Redse, koji nisu u najboljoj formi ove godine, bio je Mo Salah.

– U situaciji poput ove, kada ste praktički na izlaznim vratima, onda nemate što izgubiti. Tako ćemo pristupiti dvoboju, od prve minute igrat ćemo svoju igru i dati sve od sebe da nadokadimo zaostatak, rekao je trener Redsa Jurgen Klopp.

– Bit će to zahtjevna utakmica u kojoj moramo biti na iznimno visokoj razini. Moramo igrati na sličan način na koji smo igrali u prvoj utakmici, braniti se i napadati kao momčad. Nismo došli braniti rezultat, došli smo pobijediti, najavio je dvoboj i Luka Modrić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!