Diva hrvatske estrade Doris Dragović snima spot za svoju novu pjesmu, a ono što je zanimljivo jest da njen naslov još nije osmišljen. Neki od kadrova u subotu su snimljeni u studiju Slobodne Dalmacije.

– Svatko ima svoje ideje, a to što naziv još nije smišljen samo dokazuje obilje i kvalitetu teksta. Znate kako kažu – ima se može se. Želimo izvući živi naslov koji će predstavljati pjesmu što vjerodostojnije – tvrdi Dragović.

Autori teksta su Ivan i Vjekoslava Huljić, a Leo Škaro radio je produkciju i aranžman. Redatelj spota je Vojan Koceić (PILOTstudio), koji je surađivao s brojnim izvođačima domaće i strane scene.

– Imamo nekoliko gostiju u spotu, od male djevojčice Marijete do još nekih statista koji nam pomažu da nam izraz bude potpuniji. Drago mi je da je gost u mome spotu mladi bubnjar Luka Šojić Mirilović koji je odglumio bubnjarski dio. Ono što je zanimljivo uz ovu pjesmu jest da je rađena mjesecima i da je meni bila veliki, ogromni izazov, kao rijetko koja pjesma. Imala je nekoliko svojih lica, nekoliko oblika – aranžerski, čak i tekstualno, produkcijski svakako. i  – navodi Doris i naglašava kako posao nije bio nimalo lagan.

– Gajimo ogromnu nadu da će publika biti zadovoljna i da će se pjesma i spot svidjeti ljudima kojima je zapravo namijenjena – zaključuje Dragović.

image

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!