Petar Grašo i Tonči Huljić ponovno su udružili glasove nakon deset godina i hita “Providenca”.

U spotu za pjesmu “Inamorana”, koja je tijekom današnjeg dana doživjela premijeru, pojavljuje se i dobro poznati glas radio Dalmacije, splitska glumica Petra Kapor (32).

Osim što radi na radiju poznata je i po tome što snima reklame.

– Dvije reklame za pivo, i još 20-ak drugih (smijeh). Baš zato što me svi pitaju isto što i vi, rad na radiju mi je bio izazov. Sve je na “izvol’te” osim izgleda. I to je čar, rekla nam je Petra u listopadu prošle godine.

Gledatelji je se sjećaju iz sapunice “Larin izbor” u kojoj je prije deset godina imala manju ulogu.

– Gluma je moja strast odmalena. Godinama sam glumila u GKM-u, nisam završila na Akademiji, ali kompenziram tu ljubav na sve druge načine. I rad na radiju je jedna vrsta glume, voditelj mora imati sve što i glumac, osim što mora biti u svom liku, a ne u tuđem. “Larin izbor” mi je ostao u sjećanju kao zabavno iskustvo i donio poznanstva koja su mi otvorila mnoga vrata. Što se tiče radija nikad se ranije, a nikad lakše, nisam ustajala! Radim posao u kojem guštam i prva mi je misao kad zazvoni alarm: “O.K., radiš Jutro na Dalmaciji, diži se! I normalno Edita ujutro diže iz mrtvih, ona piva u svih 16 i jutro nam je stvarno veselo, kazala je Petra koja nam je tom prilikom otkrila i da zajedno s radijskom kolegicom Anamarijom Božinović dijeli ljubav prema britanskom glumcu Tomu Hardyju i seriji “La casa del papel”.

Scenarij za spot osmislio je Tonči Huljić, a ova oda zaljubljenosti ujedno je i naslovna pjesma njegovog CD-a s Madre Badesse koji izlazi za tjedan dana.

– U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje, i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam glazbenik koji je sklon duetima, no suradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska tako ni ovo ne mogu nazvati suradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja, rekao je Grašo.

Izvor: Slobodna Dalmacija

error: Content is protected !!