Istra 1961 senzacionalno je izbacila Rijeku i prvi put u klupskoj povijesti pod tim imenom izborila finale Kupa. Uspjelo je to prije 18 godina tadašnjem drugoligašu Uljaniku, kojeg je u finalu u dvije utakmice nadvisio Hajduk.

– Čestitam Rijeci na drugom poluvremenu, napravili su utakmicu neizvjesnijom, a onda čestitke mojim igračima, stožeru i svima u klubu. Zaslužili smo ovo. Od prvog dana sam govorio da imamo kvalitetu i širinu igračkog kadra za dva fronta, rekao je trener Puljana Danijel Jumić.

– Ovo je tek naša peta pobjeda u 50 utakmica s Rijekom? Onda dobro, onda smo još sretniji, došla je u idealnom trenutku, rekao je još Jumić pred kamerama HNTV-a, pred kojima su ga “oteli” njegovi igrači i trijumfalno bacali u zrak.

– Čestitam Istri, zaslužili su igrati finale, igrati za trofej. Oni su utakmicu riješili u prvom poluvremenu. Koje smo mi odigrali ispod svih kriterija. Bez agresije, bez energije, bez dinamike, ma ispod svih kriterija, prokomentirao je razočarani trener Rijeke Goran Tomić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!