Bočno parkiranje za mnoge je nemoguća misija, a posebno se s njim namučila jedna vozačica koja se pokušala bočno parkirati na cesti između dva automobila.

Žena u Volkswagen Passatu razveselila se kada je ugledala slobodno mjesto za parkiranje, ali nije ni slutila da će joj to postati vrlo težak zadatak. Nakon nekoliko pokušaja, u jednom je trenutku izašla iz vozila kako bi izmjerila stane li njen automobil uopće na mjesto gdje se pokušava parkirati. Kada se u to uvjerila, ponovno je pokušala parkirati, ali opet bezuspješno.

U tom trenutku prišla joj je druga žena i odlučila joj pomoći. Žena je navodila vozačicu kako da parkira pa je kraju u tome i uspjela. Kada se parkirala, vozačica je izašla iz automobila i srdačno zagrlila ženu koja joj je pomogla.

U tom trenutku uslijedio je šok. Žena je sjela u automobil iza kojeg se vozačica prethodno parkirala i odvezla se te ostavila puno veći prostor za parkiranje. Vozačica Passata samo joj je zbunjeno mahnula dok je ova prolazila svojim automobilom kraj nje.

Video je pregledan više od 1,6 milijuna puta.

https://www.youtube.com/watch?v=VDN1JWe3rAo

Izvor:radiosarajevo.ba

error: Content is protected !!