Istraga u vezi krađe 20.000 maraka iz kuće H.D. u Odžaku dobila je neočekivani obrat, a žena koju su sumnjičili za krađu spomenute sume novca jučer je puštena na slobodu,saznaje “Avaz” iz policijskih izvora.

– Jedan član domaćinstva u kojem je osam dana boravila 66-godišnja F. Š. iz Mravića u općini Doboj-jug je ženu prijavio da je ukrala 20.000 maraka. Istog dana policija je u Mravićima, na traženje odžačke policije, uhitila F. Š. i predala je odžačkim krim-inspektorima. Od trenutka uhićenja F. Š. je negirala krađu i na kraju se obistinilo da ona nije lagala i da nije ukrala novac! Naknadnim pretraživanjem kuće ispod kreveta je pronađena kutija u kojoj je bilo 17.000 maraka, a ne kako je prijavljeno-kaže dobro upućeni izvor iz policije.

S obzirom na to da je istraga vođena pod nadzorom Županijskog tužiteljstva iz Orašja dežurna tužiteljica je izdala naredbu da se F.Š. pusti na slobodu i da tu nema elemenata njene kaznene odgovornosti.

Nije rečeno hoće li itko odgovarati za lažno prijavljivanje djela i otkuda je prijavljena krađa 20.000 maraka,a u kutiji je naknadno pronađeno 17.000 maraka.

/HMS/

error: Content is protected !!