Pam i Gary Willis završili su na potpuno drugačijem životnom putu od onoga što su zamislili nakon što se iz njihova doma odselio najmlađi sin. Naime, Pam je naišla na priču o sedmero braće i sestara koji su tražili novi dom nakon što su izgubili roditelje, prenosi Aleteia. 

“Ne mogu to opisati, jednostavno sam znala da moram postati njihova majka”, rekla je Pam za Today Parents.

Nakon što je pročitala o njihovim nevoljama, podijelila je članak sa suprugom Garyjem. Te večeri, upitala je supruga, bivšeg pripadnika mornarice, je li pročitao članak. Jednostavno je odgovorio: “Trebali bismo ih posvojiti”. Tako je bračni par Willis posvojio sedmero djece u dobi od 1 do 12 godina. Pam je na Instagramu napisala kako je odluka bila posve prirodna, napose jer im je dom bio prazan i pun prostora nakon što su im se već odrasla djeca odselila.

Pam i Gary zaželili su da svih 12-ero djece bude prisutno na slavlju nakon što su službeno posvojili djecu u kolovozu prošle godine. Stoga su im se u slavlju pridružili i odrasla djeca bračnoga para – Matthew (32), Andrew (30), Alexa (27), Sophia (23) i Sam (20).

Pam i Gary upoznali su se još u mladosti, te je njihov životni put neočekivan, ali radostan. Kako kažu, djeca su im dala “novu priliku za roditeljstvo – imali smo priliku postati nekome druga majka i drugi otac”, poručila je Pam.

Izvor: narod.hr/aleteia.org

error: Content is protected !!