Slobodan Đurić, načelnik Han Pijeska, predao se sinoć nakon što je ranije jučer iz PU Zvornik objavljeno da se za njim traga zbog sumnje da je noć prije, malo poslije ponoći, na ulici u Vlasenici pretukao Merseda T. iz Sarajeva i teško ga ozlijedio.

Kako je ranije objavljeno, Đurić je osumnjičen da je brutalno napao Merseda Trbića, a nakon što je on za napad prijavio policiji, Đurić je bio u bijegu.

Kako su za Klix.ba rekli iz PU Zvornik, Đurić je u policijsku postaju došao u pratnji odvjetnika i trenutno se nad njim vrši kriminalistička obrada.

“Sinoć se oko 22 sata u Policijsku postaju Vlasenica prijavio osumnjičeni Đurić uz pratnju odvjetnika. Nakon toga je lišen slobode i u tijeku je kriminalistička obrada. Sve ostale mjere i radnje će biti izvršene po nalogu postupajućeg tužitelja”, rekao je za Klix.ba glasnogovornik PU Zvornik Miljan Bobar.

Podsjetimo, 18. travnja, pet minuta poslije ponoći, policiji u Vlasenici prijavljeno je da je jedna osoba, upravljajući automobilom, sustigla drugu osobu u automobilu, a zatim je i pretukla.

“Policiji je prijavljeno da je NN osoba, upravljajući putničkim motornim vozilom, sustigla osobu inicijala M. T., koja je također upravljala putničkim motornim vozilom, nakon čega je NN osoba zaustavila vozilo i fizički napala M. T. nanijevši mu teške tjelesne ozljede”, rekao je jučer Bobar.

/HMS/

error: Content is protected !!