Suprug Lori Loughlin Mossimo Giannulli službeno je slobodan čovjek. 57-godišnji modni dizajner pušten je iz kućnog pritvora nakon pet mjeseci gdje je završio nakon što je otkrivena njegova umiješanost u skandal oko podmićivanja profesora i lažiranja prijave za upis na fakultet svojih dviju kćeri. Zatvorski podaci pokazuju da je Giannullijev datum izlaska bio u petak, 16. travnja, prenosi E!

Prije nekoliko tjedana, tijekom uskrsnog vikenda, Giannulliju je bilo dopušteno da napusti zatvorsku ustanovu u blizini Santa Barbare u Kaliforniji i ostatak kazne odsluži kod kuće s obitelji, dok je tehnički ostao pod skrbništvom Federalnog zatvorskog ureda te je bio primoran nositi senzor oko gležnja.

“Svima je izuzetno laknulo što je pušten i napokon može ponovno početi normalno disati. Lori je bila posebno opterećena i vrlo zabrinuta dok je bio u zatvoru. Jako je zahvalna što ga je imao kod kuće. Giannulli i njegova obitelj se nadaju budućnosti te da će moći vratiti svoj život na pravi put. Oni su više nego spremni krenuti dalje i to ostaviti iza sebe,” rekao je izvor blizak paru.

Giannulli i Loughlin, najpoznatija po ulozi tete Becky u sitcomu iz 90-ih ‘Full House’ i Netflixovoj seriji ‘Fuller House’ oboje su bili među skupinom od oko 50 bogatih Amerikanaca koji su uhvaćeni dok su svoju djecu pokušavali upisati na elitna sveučilišta. Par je optužen za plaćanje 500.000 dolara mita da bi njihove kćeri Olivia Jade i Isabella Rose bile primljene na Sveučilište u Južnoj Kaliforniji. Njih dvije nikad se nisu bavile veslanjem, ali zahvaljujući lažiranim fotografijama na fakultet su upale zahvaljujući sportskoj veslačkoj stipendiji.

Loughlin je dobila samo dva mjeseca zatvora, a njen suprug pet. Primjera radi, majka dvoje djece koja je izašla glasati na izbore ne znajući da joj je to pravo zbog boravka u zatvoru uskraćeno, opet je zatvorena, ovoga puta na pet godina! Riječ je o crnkinji lošeg imovinskog stanja, a taj primjer samo oslikava dvostrukost kriterija američkog kaznenog sustava. Iako su roditelji razmaženih bogatašica uhićeni naposljetku mala kazna pokazuje da zaista funkcionira onaj izraz, plati pa se rugaj.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!