Policija je uhitila mladića i djevojku koji su u Zagrebu putem aplikacije za upoznavanje namamili 18-godišnjeg Talijana na susret na kojem mu je djevojka trebala pružiti seksualne usluge, ali ga je na dogovorenom mjestu s pištoljem dočekao mladić i opljačkao.

Zagrebačka policija tereti 21-godišnjaka i 25-godišnjakinju za razbojništvo te sumnja da se djevojka u četvrtak javila Talijanu preko aplikacije za upoznavanje prema ranijem dogovoru s 21-godišnjakom da ga opljačkaju.

Djevojka je s Talijanom dogovorila da će mu za novac pružiti seksualne usluge pa je mladić istog dana navečer došao na dogovoreno mjesto, gdje ga je dočekao 21-godišnjak koji je od njega zatražio novac, prislonivši mu pištolj na trbuh.

U strahu za život Talijan mu je dao 1300 kuna, no 21-godišnjak je prijeteći pištoljem tražio još, ali je pobjegao kada je naišao slučajni prolaznik.

Uhićeni mladić i djevojka su završili u pritvoru, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je također utvrdila da je Talijan po dolasku na dogovoreno mjesto sastanka u stambenu zgradu u Ulici Pavlenski put o tome porukom obavijestio 25-godišnjakinju, no ona mu nije odgovorila, već je žrtvi prišao 21-godišnjak.

Izvor: Pogled.ba

error: Content is protected !!