Da je priča o izgradnji “grada u gradu” kod Vareša vrijednog 133 milijuna dolara jedan od prioriteta lokalne vlasti potvrđuje i održani sastanak predstavnika investitora Prima Real Estate i načelnika Vareša Zdravka Maroševića.

Na sastanku koji je održan u Općini Vareš govorilo se o pripremi i aktivnostima oko izdavanja potrebnih dozvola za izgradnju potrebne infrastrukture u naselju Toljenak investitora Prima Real Estate d.o.o. Sarajevo, a na sastanku su još prisustvovali i predstavnici projektne kuće koji su uključeni u izradu projektne dokumentacije Real Inžinjering d.o.o. Sarajevo i Enova d.o.o. Sarajevo, kao i šef poslovnice Elektrodistribucija Vareš.
Predstavnici investitora su upoznali načelnika Maroševića i suradnike s tijekom realizacije projekta i te se interesirali za dinamiku izdavanja potrebnih suglasnosti i dozvola kako bi otpočeli s pripremnim radovima.

Marošević je naglasio da će Općina Vareš biti angažirana u maksimalnom kapacitetu prilikom realizacije ovog velikog projekta, a odnosi se na izdavanje potrebnih dozvola u okviru njenih nadležnosti, kao i koordiniranje u ishodovanju svih potrebnih suglasnosti koje su u nadležnosti drugih institucija.

Saudijska kompanija za razvoj nekretnina u Saudijskoj Arabiji Dar Al Arkan sredinom ožujka počela je s prodajom vila u SR500 luksuznom odmaralištu i rezidencijalnom naselju “Sidra” vrijednosti 133 milijuna dolara koje će se graditi u Varešu.

Izvor:klix.ba

error: Content is protected !!