Plesni studio B-Dance, povodom Dana planeta Zemlje, s  posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi edukativni projekat „Čuvajmo našu Zemlju planetu“. 

Projekat je nastao sa željom da se kod djece i mladih ojača svijest  prema očuvanju okoliša jer moramo biti svjesni činjenice da su zdravlje ljudi i zdravlje naše Planete neraskidivo povezani. Da bi zaštitili svoje zdravlje moramo se ekološki odnositi prema našoj Zemlji.

Tim povodom nastala je edukativna pjesma i video spot “Čuvajmo našu Zemlju planetu“ čije stihove i glazbu potpisuje predsjednica studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo Zorana Milovića. Pjesmu su otpjevale članice vokalno plesne grupe B-Stars koje su također dio ovog uspješnog plesnog kolektiva. 

Video produkcija povjerena je Borisu Zovki, inače treneru plesnog studija B-Dance, koji je sav materijal snimio i montirao u jednu veselu i rasplesanu priču koreografija trenerice Kristine Glavina. Kadrovi video spota snimani su u Parku Goranci i Zrinjevac, Blagaju i Ljubuškom, a  akteri video spota su pjevači i plesači plesnog studija B-Dance. 

Osim edukativne pjesme i video spota sa djecom će se raditi i radionice na temu „Čuvajmo našu Zemlju planetu“, ali će se i provesti akcija čišćenja potrebitih površina u gradu Mostaru.

Ovim putem pozivamo svu djecu i odrasle koji žele da i buduće generacije uživaju u plavozelenoj ljepoti drage nam i jedine Zemlje da nam se priključe.   Pjevajte i plešite uz pjesmu „Čuvajmo našu Zemlju planetu“, pokupite smeće i bacite  u odgovrajući spremnik.

Inače, plesni studio B-Dance već 14. godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine, a svi koji žele mogu nam se pridružiti i sa nama pjevati i plesati, priopćeno je iz plesnog studija B-Dance.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!