Iz ureda gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića priopćeno je da Stanivuković nije pokušao da snima sastanak s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

“Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, nije imao nikakav plan, niti namjeru tajno snimati sastanak koji se odražao u Banskom dvoru. Svi koji su pratili svečanu akademiju mogli su vidjeti da je gradonačelnik tijekom čitave ceremonije imao mikrofon-bubicu na svom sakou u svrhu snimanja videa s akademije, te isto tako da je sastanak uslijedio odmah po završetku programa, zbog čega bubica nije skinuta na vrijeme”, navodi se u priopćenju.

Nakon prve sugestije, gradonačelniku je bubica, kako navode, koja je nenamjerno ostala na sakou, skinuta bez ikakvih problema.

“Imajući sve to u vidu, navodi da je gradonačelnik imao plan tajno snimiti sastanak i to s bubicom koja je bila jasno istaknuta i vidljiva na njegovom sakou tijekom čitavog dana su nelogični, zlonamjerni i narušavaju ugled čitavog događaja i institucije koju gradonačelnik predstavlja”, kažu iz ureda gradonačelnika Banjaluke.

Podsjetimo, mimo protokola, gradonačelnik Banjaluke sastao se jučer s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Na sastanak je otišao s bubicom, što je protokol izaslanstva Srbije uvidio i reagirao.

/HMS/

error: Content is protected !!