Legendarni bosanskohercegovački nogometaš i sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić našao se na udaru velikih kritika navijača nakon svađe s trenerom Hansijem Flickom, a uvrede dobivaju i najbliži članovi njegove obitelji.

Flick odlazi zbog legende nogometa BiH

Flick je krajem prošlog tjedna objavio da će napustiti Bayern na kraju sezone, a kao ključni razlog odlaska navodi se svađa sa Salihamidžićem.

“Želio bih raskinuti svoj ugovor na kraju sezone. To je činjenica. Bilo mi je važno da ekipa to čuje od mene jer su se već pojavile brojne glasine”, rekao je Flick nakon pobjede Bayerna nad Wolfsburgom 3:2 u 29. kolu Bundeslige.

Flick je Bayern preuzeo 2019. godine nakon otkaza Niki Kovaču te je u jednoj sezoni osvojio sve što je mogao.
Na udaru su sin i supruga

Zbog toga veliki broj navijača podržava njega, a ne Salihamidžića, koji se sada nalazi na udaru kritika.

Neki navijači prelaze granice pa vrijeđaju i obitelj bivšeg nogometaša. Uvrede su dobili njegov sin Nick i supruga Esther.

“Svi smo dio obitelji FC Bayern, nismo samo povezani s klubom nego smo navijači i ne idemo nikamo, zato se počnite ponašati kao obitelj i zaustavite mržnju”, napisao je Nick na Instagramu.
“Ovo nema veze s navijanjem”

Poruku u javnost poslala je i Hasanova supruga, koja napominje da uvrede nemaju veze s navijanjem.

“U posljednjih nekoliko dana dobila sam puno ružnih i vrlo uvredljivih komentara koji nemaju nikakve veze s mojim radom, a odnose se samo na mog supruga i njegov posao. Vrijeđaju ga kao osobu i istovremeno se napada cijela naša obitelj. Na ovaj način bih vas zamolila da se suzdržite od toga, to je nebitno i nema nikakve veze s navijanjem”, napisala je Esther.

Izvor:index.hr