“HDZ i SDA koji čine koaliciju u županiji. Neka sjednu i dogovore se, tko god da bude taj čovjek, ali da on ponudi plan mjera. Šta će poduzeti?! “, kaže Irma Baralija, vijećnica u Gradskom vijeću Mostara.

Vijećnica Naše stranke Irma Baralija zatražila je hitnu sjednicu Gradskog vijeća Mostara na kojoj bi se raspravljalo o sigurnosnoj situaciji u Mostaru nakon incidenata u noći sa subote na nedjelju u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, te pričinjena velika materijalna šteta.

I u županijskom MUP-u treba riješiti pitanje direktora policije, kojeg ova županija nema već godinama.

“Ja se ne osjećam sigurno! Imam dvoje male djece i ne znam ujutro kad se ustanemo rano da izvedemo djecu, da li ću upasti u jednu takvu gužvu, u jednu takvu grupu koja će nam nanijeti fizičku štetu”, kazala je Baralija za Federalnu TV.

I ranije su, kaže, tisuću puta upozoravali i tražili da se napokon imenuje komesar.

“Riba smrdi od glave! Mi moramo riješiti imenovanje prvog čovjeka policije. Neka ovo bude zadnje upozorenje! HDZ i SDA koji čine koaliciju u županiji. Neka sjednu i dogovore se, tko god da bude taj čovjek, ali da on ponudi plan mjera. Šta će poduzeti?! “, kaže Irma Baralija, vijećnica u Gradskom vijeću Mostara.

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!