Hajduk stiže u Maksimir oslabljen, najviše će nedostajati Marko Livaja koji je skupio žute kartone, potom ozlijeđeni Dimitrov i ‘pocrvenjeli’ Todorović.

– Momčad je pokazala da može igrati dobro bez obzira na to tko igra. Mislim da su svi koji su do sada igrali dali svoj obol – drži trener Hajduka Paolo Tramezzani koji je nahvalio plave: – Zasluženo su na vrhu. Imaju individualnu kvalitetu, dugo igraju zajedno i s godinama su uspjeli izgraditi jak mentalitet. To su pokazali i u Europi ove sezone. Igraju dobro, analizirali smo sve detalje. Protiv takve momčadi i takvih pojedinaca moramo igrati kao momčad. Tako će lakše do izražaja doći i naša individualna kvaliteta koju posjedujemo. Talijanski stručnjak zna koliku važnost, ne samo bodovno, nego i za navijače ima derbi.

– To je više od utakmice, osjetio sam to kada smo igrali s njima. To je utakmica koja ima posebno značenje, bogatu povijest. Ne razmišljamo o stanju na ljestvici i broju bodova koje oni imaju u odnosu na nas. Moramo biti koncentrirani i ne smijemo biti u strahu. Ne želim da nakon utakmice žalimo jer nismo dali sve od sebe. Imamo mnogo entuzijazma i volje, želimo odigrati bez kompleksa – kaže Tramezzani.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!