Nakon što su neki mediji objavili kako je Damir Krznar teško bolestan te da je upitna njegova pozicija na klupi Dinama, iz hrvatskog prvaka oglasili su se priopćenjem.

U priopćenju se demantira da je riječ o teškoj bolesti te se navodi kako je to pokušaj destabilizacije kluba.

– Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je “upitna njegova trenerska pozicija”, demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti.

– Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu. Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa, navodi se u priopćenju Modrih.

Izvor:hrt.hr