Obitelj Dodig po mnogočemu je jedinstvena i posebna u svijetu tenisa, ali i sporta uopće. Uz sjajne igračke i trenerske rezultate koje bilježe godinama na Touru, trojica braće, Ivan, Željko i Mišo, jedan drugome velika su potpora na putu do uspjeha, piše Večernji list BiH.

I dok je Mišo već dugo godina Ivanov trener, s kojim je osvojio pet Grand Slamova i Davis Cup, najstariji brat Željko u matičnom Međugorju odgaja nove teniske prvake. Uz to, trenerski tandem Mišo – Željko idejni je tvorac iz teniske akademije “Sportland”, koja svoje podružnice ima diljem svijeta. Na svojoj službenoj stranici tenisač iz Međugorja Ivan Dodig pokazao je koliko velika ljubav i poštovanje postoje među braćom Dodig.

– Svoj teniski put gradili smo mukotrpno, uz puno odricanja i vjere u dragoga Boga. Željko, (Mladen) Mišo i ja zajedno smo se probijali kroz teniski svijet i svi moji uspjesi na Touru nezamislivi su bez njihove potpore. I kada sam se tijekom karijere nalazio u bezizlaznim situacijama, oni su bili tu da me motiviraju i kažu: “Samo naprijed – vjerujemo u tebe”. Željko i Mišo, ponosan sam na vas i našu bratsku ljubav koja je nadvladala najveće i najteže prepreke i izazove! – stoji u objavi uz koju je stavio i prigodne fotografije braće iz mladosti. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!