Kako starimo, stvari koje smo uvijek uzimali zdravo za gotovo, poput toga da možemo prošetati i sami se urediti, postaju teže i izazovnije. Moglo bi doći vrijeme kada nismo u mogućnosti učiniti bilo koju od ovih stvari bez pomoći.

Jedna starija žena tako je primijetila da više ne može sama kovrčati kosu, nešto što je voljela raditi, pa je njezin suprug odlučio uzeti stvari u svoje ruke i potražiti pomoć od stručnjaka. Posjetio je frizerski salon Hair Design By Britney u Alberti, Kanada kako bi naučio kovrčati kosu te pomogao svojoj supruzi, prenosi Mirror.

U objavi na Facebook stranici salona, ​​Britney je napisala: – Ovaj ljupki gospodin došao je danas naučiti kako uvijati kosu svoje supruge. Njegova supruga više nije u stanju uvijati vlastitu kosu i često se opeče, pa je on odlučio poduzeti nešto i naučiti kako nakovrčati njezinu kosu. Bilo nam je zadovoljstvo podučavati ga! Naučili smo ga kako uvijati volumen na kratkoj kosi, kako zaštititi kožu od opeklina, ali i kako da joj stavlja maskaru.

– Objava je brzo skupila gotovo 150 tisuća lajkova, a mnoge je raznježila ova divna gesta.

– Ovo je pravi muškarac! Kakva krasna priča i sjajan muž koji se stvarno brine o potrebama svoje supruge. Neka im je sa srećom – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!