Ovu sezonu je Kuglački klub Posušje okončao s duplom krunom, Prvaka BiH u kuglanju i prvo mjesto finala kupa. U završnom susretu održanom 25. ovog mjeseca naši kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te su osvojili kup natjecanje . Prethodno je odigrano zadnje,  22. kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, gdje je Posušje na domaćem terenu savladalo ekipu Brotnja iz Čitluka s 6.5 – 1.5.(3564- 3195) oborenih čunjeva te su tako i službeno postali prvaci države drugu godinu zaredom. 

To je ujedno bio povod za današnji prijem članova Kuglačkog kluba Posušje organiziranog u uredu načelnika općine. U ugodnoj atmosferi gosti su s načelnikom Antom Begićem i predsjednikom Športskog saveza općine Posušje Zvonimirom Širićem razgovarali o radu kluba, tijeku natjecanja u ovoj sezoni i naravno postignutim uspjesima. Načelnik Begić je uputio iskrene čestitke na uspjehu te je iskazao potporu i za buduće aktivnosti kluba.  

Izjavio je i kako na rezultate Kuglačkog kluba Posušje može biti ponosna cijela zajednica te su primjer kako se predanim radom dolazi do vrhunskih rezultata.

„Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija za pokretanje  mladih da se počnu ili nastave baviti športom.“ – zaključio je Begić.  

Širić je pak, čestitajući prvacima, istaknuo kako se na ovaj način u najboljem svjetlu promiče Posušje i Posuški kraj. Na tome im je posebno zahvalio.
Gosti su se zahvalili domaćinima na ugodnom prijemu te su izrazili nadu kako će i sljedeće godine biti prilike za susret s istim povodom. Na kraju je državnim prvacima načelnik  uručio prizanje i prigodan poklon. 


Navedimo još tko čin pobjednički tim Kuglačkog kluba Posušje: 
Ivan Petric, Pere Petric, Ivo Petric, Mate Galić, Bernard Malenica, Mario Prljević, Bono Šarac, Ante Mišetić, Dragan Mišetić, Stjepan Jukić, Pere Galić i Blago Korać.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!