Prijave i kotizacije za discipline na prvom LJOF-u traju još 10 dana.

Požurite i osigurajte sebi nastup u jednoj od disciplina u trčanju, biciklizmu i paraglidingu. Polumaraton „DVA SLAPA“ je utrka za one malo spremnije koja sa svojih 21,1km spaja dva prekrasna vodopada Koćušu i Kravicu.

Utrka od 10,4km „SKUNASTICUS“ kreće od rimskog vojnog logora Gračine i završava također kod vodopada Kravica.

Utrka „KIDS RUN“ od 1km održat će se kod vodopada Kravica koju smo pripremili za najmlađe natjecatelje.

Za one privrženije biciklizmu pripremili smo dvije utrke: utrku„MARA“ koja ide laganim terenom između vodopada Koćuša i Kravica, te utrku „STIPE“;„STIPE“ je zahtjevniji i predviđen je za iskusne bicikliste koji vole vožnju s više izazova i uzbuđenja, ide težim brdskim terenima s većim usponima te završava kod Kravice.

Bicklističke utrke se održavaju 30. svibnja.

Još veću razinu adrenalina donosi paragliding natjecanje u preciznom slijetanju „KOSAČA“. 29. svibnja ćete moći uživati u pogledu na ljubuško nebo prepuno paragliding natjecatelja koji će polijetati sa uzletišta pokraj kule Herceg Stjepana Kosače te slijetati na uređeno sletište na ljubuškom polju.

Zadnji vikend u mjesecu svibnju odlučite učiniti jedan veliki korak za svoj rast i ostvarivanje svojih potencijala i svakako ga rezervirajte za LJOF. Posjetite festival, odaberite za sebe jednu od ponuđenih aktivnosti i provedite nezaboravan vikend prepun adrenalina, zabave i pozitivne energije.


Prijave na www.ljof.ba

Izvor: pogled.ba

error: Content is protected !!