Milan „Mića“ Vukšić nakon što je prošli tjedan proveo s reprezentacijom BiH, zbog kvalifikacijskih utakmica s Njemačkom i Austrijom, vratio se i nastavio trenirati sa svojom suigračima za važne utakmice koje su pred njima.

Kave su impresije nakon priprema s reprezentacijom i plasmana na EURO 2022?

Pa prvi dojmovi su stvarno super. Ekipa je super, atmosfera je među reprezentativcima stvarno odlična. Sretan sam i drago mi je, zbog svih, što se uhvatila zadnja karta za EURO2022. Otići na EURO je veliki uspjeh i sigurno je veliko postignuće, rekao je Mića.

Je li selektor Ivica Obrvan zadovoljan i računali u budućnosti s tobom?

Je li izbornik zadovoljan, to vjerojatno zna on i stručni stožer. Ja se nadam da smo se i ja i Stjepan pokazali u najboljem svjetlu i dokazali da se na nas može računati u periodu koji dolazi, mišljenja Milan Vukšić.

Vratio si se treninzima u klubu, pred vama su ovaj tjedan dvije veoma važne utakmice. Sutra igrate sa Slogom u Gornjem Vakufu. S obzirom da su na treningu, cijeli tjedan, osim tebe, nedostajali Kos, Mandić, Jozinović i trener Toni Čolina, je li vas ova stanka izbacila iz ritma?

Ne bih baš rekao da nas je izbacilo iz ritma jer smo svi u tih tjedan dana nastavili trenirati. Nismo mogli zaboravili igrat rukomet. Jedino je bila razlika da se svi nismo viđali tjedan dana. Nismo na to navikli, to je za nas poprilično dugo, jer mi smo skupa najmanje šest-sedam sati, svaki dan. No, nama ne treba dugo da se sve stvari vrate na staro i uštimaju, konstatirao je Vukšić.

Sloga je nezgodan protivnik, prošla utakmica u Ljubuškom imala je infarktnu završnicu?

Sloga je jako nezgodan protivnik, čvrsta su momčad. Sigurno je, biti teška utakmica. No, svi smo, samo i isključivo, fokusirani na tu utakmicu. Nadamo se povoljnom rezultatu, uvjeren je Mića.

Kako sutra protiv Sloge?

Pa kao što sam rekao, sutrašnja utakmica će bit čvrsta i neizvjesna. Očekujem našu dobru obranu, a i Sloga je po tom segmentu igre prepoznatljiva. Mi u odnosnu na prošlu utakmicu moramo poboljšati napad, morati ćemo biti daleko efikasniji, dodao je Milan Vukšić.

U nedjelju je i ključna utakmica s Borcem, kakva su predviđanja?

Tu utakmicu ne želim komentirati jer nama sutra predstoji utakmica sa Slogom u Gornjem Vakufu. U našem fokusu samo je sutrašnja utakmica. Nakon te utakmice, fokusirati ćemo se i okrenuti utakmici s banjalučkim Borcem, zaključio je popularni Milan “Mića” Vukšić.

Sretno Mića!

Izvor: Izvidjac.com

error: Content is protected !!