Manchester City i Paris SG igraju danas od 21 sat uzvratni susret polufinala nogometne Lige prvaka.

U prvoj utakmici Građani su slavili s 2:1 i s prednošću dočekuju Parižane koji su se dobro držali u prvom susretu, ali pali su u drugom poluvremenu.

– Moramo se fokusirati na našu igru, držati zajedno u teškim trenucima. Pokušat ćemo nametnuti našu igru koliko god to bude moguće. Moramo se dobro braniti, biti strpljivi i pokušati zabiti gol, najavio je susret trener Cityja Pep Guardiola.

I jedni i drugi za vikend su ubilježili pobjede u nacionalnim prvenstvima. City je pobijedio Crystal Palace 2:0, a PSG Lens 2:1. U momčadi Mauricija Pocchetina nije bilo Kyliana Mbappea. Njegov večerašnji nastup je upitan zbog ozljede iz prve polufinalne utakmice.

– U nogometu je bitno vjerovati. Pokušat ćemo pobijediti, naravno da smo pod malim pritiskom zbog rezultata iz prvog susreta, ali u nogometu moraš pokušati, rekao je strateg PSG-a Pochettino.

U drugom polufinalu u srijedu, uz uz prijenos na Drugom programu HTV-a i našem portalu, igraju Chelsea i Real Madrid. U prvoj utakmici remizirali su 1:1.

Mogući sastavi:

MANCHESTER CITY: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, Bernardo Silva, Foden; De Bruyne

PARIS SG: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Danilo, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!