Nakon što je Manchester City po prvi puta u svojoj povijesti izborio finale Lige prvaka, večeras ćemo doznati protiv koga će zaigrati. Hoće li to biti Chelsea ili Real Madrid?

Luka Modrić i njegov Real večeras od 21 sat, uz prijenos na HTV2 i na našem portalu, pokušat će popraviti situaciju nakon prvog polufinalnog dvoboja i ipak se plasirati u finale.

Chelsea našeg Matea Kovačića, koji neće igrati zbog ozljede, u London je donio 1:1, što znači i da s neriješenim rezultatom bez pogodaka mogu proći u finale.

Trenera Chelseaja Thomasa Tuchela zabrinjava situacija s Antoniom Rudigerom i Masonom Mountom koji su pod upitnikom.

– Glavna je lekcija da si možemo vjerovati i da smo zaslužili biti u polufinalu. Ako smo na najboljoj razini možemo se nadati pobjedi. Bitno je da odigramo utakmicu visokog intenziteta, ili nećemo imati nikakve izglede, poručio je.

S druge strane, Real se nada prolasku i boljoj igri u Londonu. Ohrabrenje je što u sastavu imaju Sergija Ramosa koji je nemali broj puta u teškim situacijama izvlačio klub.

– Dobro se osjećamo, spremni smo, znamo što nas je dovelo ovako daleko u natjecanju te ćemo dati sve od sebe da se plasiramo u finale. Svibanj je, a mi imamo priliku osvojiti dva trofeja, kaže trenera Reala Zinedine Zidane.

Vjerojatni sastavi:

Chelsea: Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Chilwell; Pulišić, Werner, Mount

Real Madrid: Courtois; Valverde, Ramos, Militão, Nacho; Casemiro, Kroos, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!