Marijana Vukelić ove je godine ponovno sudionica RTL-ovog showa “Ljubav je na selu”, gdje se bori za naklonost Nevena Landeka. U ovom smo je showu imali prilike vidjeti i lani, kada je bila na farmi Mire Vojvodića, no svestrana Marijana je i prije nastupala na televiziji. 

Svoj prvi televizijski nastup imala je na OTV-u u emisiji Audicija sa deset godina. Sudjelovala je u snimanjima mnogih reklama i serija, kako za hrvatsko, tako i za strano tržište, a pojavila se u ulozi medicinske sestre u filmu “Dnevnik Diane Budisavljević”, ali i u njemačkoj seriji “Plemena Europe”, koju gledamo na Netflixu. –

Svestrana sam, širokih pogleda, otvorena prema novim iskustvima. Imam onu dječju radoznalost i radost. Volim i prirodu i životinje, i selo i grad, i putovanja i glazbu i glumu. Trenutno balansiram između glume i pjevanja, kazala nam je lani Marijana, koja je prije četiri godine snimila i pjesmu “Nek te vjetar nosi”, autora Marka Tomasovića i Roberta Pilepića. 

– Marko Tomasović je odličan skladatelj. Čula sam njegove predloške i ima tu više pjesama u kojima se vidim i koje bih voljela snimiti i koje imaju potencijal biti predivne pjesme ako ih prava osoba otpjeva i ako se napravi lijepi zvuk i prizvuk. Jedna od njih je bila “Nek` te vjetar nosi” s obzirom na to da sam ličkih korijena i spominje se Velebit. Predložio mi je da najbolje da nju napravimo prvu. Htjela sam drukčiji zvuk u pjesmi, nisam znala kako će to sve zvučati na kraju, moguće je da ću je snimiti i u drukčijoj verziji – ponosno nam je rekla Marijana kojoj je glazbeni ukus raznolik, a dodala je kako bi joj bilo drago da u Tomasoviću i dalje ima oslonac u glazbenom angažmanu.

– Bilo bi mi drago kada bi me Marko malo bolje podržao i stao iza mene – kaže nam i dodaje:”Otvorena sam za suradnju sa svim skladateljima, autorima, glazbenicima. Bitno mi je da mi se sviđa pjesma, da se vidim u njoj i da radim s ljudima koji nemaju veliki ego, s kojima se normalno može dogovoriti, razgovarati, pričati, koji će objasniti, koji će prihvatiti i poštovati i moje želje i prijedloge bez da se osjećaju uvrijeđeno”.

Zanimljivo je da je pjesma “Nek te vjetar nosi” prije početka ovogodišnje sezone “Ljubavi na selu” imala nešto više od 100 tisuća pregleda na YouTubeu, a sada, nakon mjesec dana, ima 232 tisuće pregleda. 

Izvor:vecernji.hr


error: Content is protected !!