U zaostaloj utakmici 22. kola 1. HNL-a Hajduk i Dinamo odigrali su 1:1 na Poljudu. Trener Splićana Paolo Tramezzani bio je pun hvale za svoje igrače nakon derbija.

– Mislim da su dečki odigrali dobru utakmicu, a pogotovo mi se svidio pristup u pripremi same utakmice. Dobro smo reagirali, osobito nakon primljenog pogotka, što pokazuje mentalitet i snagu ove momčadi. Ono što mi se svidjelo je da smo pokušali pobijediti sve do zadnjeg trenutka, rekao je Tramezzani nakon derbija s Dinamom.

– Bilo je jako puno pozitivnih stvari i zato još jednom sve čestitke mojoj momčadi koja je narasla, prije svega što se tiče mentaliteta. Put je dug, sada nas čeka težak susret u Varaždinu i nakon toga još tri utakmice. Nastavit ćemo raditi kao do sada i pripremati se najbolje što možemo za svaku utakmicu, dodao je talijanski strateg.

Strijelac izjednačujućeg pogotka za Hajduk bio je Marko Livaja u 44. minuti.

– Odigrali smo mušku utakmicu, mislim da smo u prvom poluvremenu možda bili i bolji od njih, napravili smo pogrešku kod njihovog  gola, ali zadovoljni smo igrom. Imamo dosta mladih igrača koji su se dobro snašli i dobro igraju. Može nam možda biti žao što nismo uzeli sva tri boda zadnju minutu kada smo pogodili prečku, ali nismo izugbili, rekao je Livaja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!