Ekipa iz serije Jure i Mate ovoga puta snima igranu seriju od pet epizoda!

Serija bi trebala ugledati svjetlo i na malim ekranima. Naime, riječ je o dobro poznatim YouTube likovima iz serije Jure i Mate čiji kanal broji preko 105.000 pretplatnika.

Ovog puta moći će te vidjeti nešto drugačiji rad u odnosu na njihov YouTube kanal, najavljuju. Jure i Mate ovog puta nisu ”Jure i Mate” i ono što nam spremaju je nešto što do sada još nisu prikazali, niti se okušali u nekom drugom žanru osim komedije.

Tema ove serije je aktualna u cijelom svijetu i tiče se svih mladih ljudi u Livnu i Bosni i Hercegovini.

Detalje o temi serije još ne otkrivaju, ali jednu stvar su definitivno potvrdili, a to je da je ova serija nije komedija, nego krimi-drama s elementima komedije i sarkazma.

”Velika nam je čast predstaviti početak našeg projekta kojeg smo dugo čekali, ovog puta naš rad dižemo na najveću moguću razinu. Do sada ste naš rad mogli gledati na YouTube-u, odnosno seriju Jure i Mate. Ovog puta moći ćete vidjeti nešto puno ozbiljnije, kako glumački tako produkcijski”, poručili su.

Serija okuplja dobro poznatu glumačku ekipu, ali također i mnoge druge poznate glumce iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Glumačku ekipu će činiti: Luka Mamuza, Ivan Šagolj, Ana Popović, Zdravko Grgić – Grga, Dragan Marinković – Maca, Slaven Knezović, Mladen Vulić, Pere Eranović, Ana-Uršula Najev, Stipe Radoja i mnogi drugi.

Produkciju i režiju potpisuje Marin Mamuza, fotografiju potpisuje Mirko Pivčević, a scenario Luka Mamuza.

Ekipa je trenutno u potrazi za više od 80 statista i nekoliko sporednih uloga.

Svi zainteresirani od 15 do 50 godina, mogu se prijaviti i sudjelovati u ovom projektu. Traže se glumci za sporedne uloge, statisti i statisti s zadatkom.

Prijave za angažman mogu se izvršiti na mail adresi: kastingzaseriju@gmail.com u kojoj će navesti sljedeće podatke: Ime i prezime, datum rođenja, visina, težina i nekoliko fotografija.

Krajnji rok za dostavljanje podataka i prijave je do 1. lipnja 2021.

/HMS/

error: Content is protected !!