Dvije osobe poginule su u teškoj nesreći kamionom na autocesti A3 u blizini aerodroma u Frankfurtu. 

Muškarac i žena zaustavili su svoja vozila na autocesti A3, u blizini aerodroma u Frankfurtu, u nedjelju navečer. Vjerojatno je jedno od njih dvoje željelo pomoći drugom u kvaru, nagađao je glasnogovornik policije u ponedjeljak ujutro.

Kamion koji je bio na putu za Koln, iz neobjašnjivog razloga sišao je s puta s desne strane i udario u dva vozila. Prema policiji, nesretni vozač automobila je u tom trenutku vjerooatno stajao ispred vozila. Zbog udara kamiona, na njih su dvoje naletjeli putnički automobili, rekao je glasnogovornik. Tridesetpetogodišnji muškarac preminuo je na licu mjesta, a 27-godišnjakinja je kasnije podlegla teškim ozljedama u bolnici.

Ono što se događalo tijekom očevida, završilo je također u svim njemačkim medjima. Naime,  policiju su ometali radoznali vozači koji su prolazili tom cestom. Jednog od njih naučili su posebnu lekciju. 

Prije nego što je mjesto nesreće bilo ograđeno, zaustavili su terenac u prolazu. Policajci su primjetili da je muškarac koji je bio u tom vozilu, pokušavao snimiti mobitelom stravične slike s mjesta nesreće. Policajci su izvukli muškarca iz automobila, uzeli mu mobitel i zabilježili njegove osobne podatke. Potom su ga odveli do mjesta gdje je ležao stradali muškarac, čije je tijelo bilo unakaženo uslijed zadobijenih ozljeda, i praktično ga natjerali gleda užasan prizor.

Izvor:fokus.ba

error: Content is protected !!