Bračni par koji sa svoje troje djece živi u njemačkoj Saveznoj državi Baden-Württemberg se suočava s brojnim negativnim komentarima zbog svog braka kojeg mnogi osuđuju.

Klaus i Josephin su zapravo rođaci, odnosno on je njoj stric, a ona kćer njegovog brata. Roditelji su trojki Tysona, Flore i Leonidasa.

Klaus je za njemačke medije ispričao kako je prvi put vidio Josephin kad je ona bila mala beba. On je ima 23 godine. Dugo se nisu vidjeli, a potom su se ponovno upoznali kad je Josephin imala 16 godina.

Tri godine kasnije, Klaus joj je priznao da gaji snažne osjećaje prema njoj. No, obećao joj je kako joj neće prilaziti. Odluka je bila u potpunosti na njoj. I premda se Josephin u početku borila sama sa sobom, ubrzo je shvatila kako joj Klaus znači puno više.

Klaus i Josephin su u braku 14 godina. Kažu kako se vole, a svoju su ljubav okrunili kad su dobili trojke.

Brak im je legalan. Budući da s pravnog gledišta u Njemačkoj, odnos između Klausa i Josephin predstavlja odnos trećeg stupnja. Incest se koristi samo u ljubavnim vezama koje imaju odnos prvog stupnja, odnosno za roditelje i djecu, na primjer, bake i djedove i unuke ili braću i sestre. Prema njemačkom zakonu Josephin i Klaus smiju se vjenčati i imati djecu.

Ne smeta im niti razlika u godinama. U početku su se morali boriti protiv predrasuda i nositi se s ružnim komentarima, ali kažu kako su sve to izdržali.

Video o ovom bračnom paru možete pogledati OVDJE

Fenix-magazin/MD

error: Content is protected !!