Uslijedile kritike od strane neimenovanih osoba kako bi Disneyland trebao urgirati da se iz crtića iz 1938. ukloni kultna scena ‘poljupca prave ljubavi‘

Piers Morgan slavni britanski novinar, bivši voditelj tv emisije “Good Morning Britain”, oštro se okomio na skupinu ekstremnih ljevičara, koji su zatražili da se bajka o Snjeguljici izmjeni jer princ usnuloj princezi udijelio “poljubac bez obostranog sporazuma”.

Dodao je kako poručuje svima koji poljubac smatraju nesporazumnim da “jeb… začepe”. Piers Morgan je na svom Twitter profilu naglasio kako mu je zlo od raspravljanja s “obezglavljenim” ljudima.

“Za ljubav Božju… može li probuđena brigada, molim vas, jednostavno jeb… začepiti? Vi ste patetični i iscrpljujući i nitko se, u stvarnom svijetu, s vama ne slaže. Hvala”, napisao je.

Kasnije je napisao novinsku kolumnu o tome koju je najavio riječima: “Moja nova kolumna u Daily Mailu je o Snjeguljici, junačkom prinčevom poljupcu koji joj je spasio život i bolesnoj novoj probuđenoj kampanji koji bi je ostavili da umre. Uskoro.”

“Ekstremni neliberalni liberali izazvali su bijes koji je čak i po njihovim mjerilima toliko apsurdan, toliko patetičan, toliko neopisivo glup da jedva mogu vjerovati da je stvaran”,

Nakon što je tekst izašao, ljevici je ponovno poručio:

“Ostavite Snjeguljičinog heroja princa na miru, vi nepodnošljiva probuđena derišta. Ne dajem vam pristanak da ga otkažete kao predatora zbog poljupca koji joj je spasio život. S ljubavlju, Piers”.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!