Petra Nižetić i njezina obitelj slave rođenje još jednog dječaka! Naime, nekadašnja televizijska voditeljica i producentica rodila je, kako javlja Gloria, drugog sina, kojemu je nadjenula ime Milo. Riječ je o imenu koji nosi i Petrin tata.

Mališu je, uz bake i djedove, jedva dočekao njegov stariji braco Jozo, tata Frane, ali i poznati barba, glazbenik Luka Nižetić, koji obožava svoje male nećake.

Podsjetimo, bivša voditeljica i producentica trudnoću je donedavno držala u tajnosti, prvi put je s trudničkim trbuhom pozirala u 30. tjednu trudnoće, kada je krajem ožujka proslavila 40. rođendan.

image

– Ovo je drugi put da slavim svoj b’ day dok sam trudna i to je najljepši dar koji žena može poželjeti – tim se riječima zahvalila  poznata Splićanka brojnim čestitarima na lijepim željama za njezin veliki dan, koji je dodatno uveličala najljepšim dokazom o svom blaženom stanju.

image

Petra je zaista imala proljeće za pamćenje, osim jubilarnog rođendana, sada je na svijet donijela svoje drugo dijete, a u svibnju 2. rođendan slavi njezin mezimac Jozo.

Otkako se prošlog proljeća s obitelji vratila iz San Francisca, plavokosa Splićanka potpuno se povukla iz javnog života. Prvo se oprostila od društvenih mreža na kojima je do tada bila vrlo aktivna, štoviše, neko je vrijeme i zarađivala kao blogerica, a potom je napravila najradikalniji potez dosad i preselila se na selo.

Sinjske Brnaze rodno su mjesto njezinog supruga Frane Mastelića, godinu dana mlađeg poduzetnika, koji se u mladosti bavio košarkom, a zahvaljujući sportu studirao je na višem američkom sveučilištu za menadžment. 

PIŠE DOLORES TOLIĆ/GLORIA

error: Content is protected !!