Nedavno preminuli Zlatko Cico Kranjčar sigurno bi bio ponosan da svog sina Niku Kranjčara ponovo vidi u hrvatskom nogometu. A to se upravo i dogodilo. Niko je postao član stručnog stožera i pomoćnik trenera Josipa Šimunića za mladu hrvatsku reprezentaciju do 19 godina, piše Gloria.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer Joe je prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom pomoći našim mladim igračima.

Drago mi je da sam ponovo dio reprezentativne priče, jer sam kao igrač uvijek s veseljem dolazio na okupljanje reprezentacije koja je meni svetinja – kazao je Niko Kranjčar, koji u nogama ima više od osamdeset nastupa za hrvatsku A reprezentaciju, a u povijest je ušao i kao najmlađi kapetan Dinama.

Niko je nogometnu karijeru završio prije tri godine, odigravši posljednju utakmicu za škotski tim Glasgow Rangers, a godinama je živio u Velikoj Britaniji gdje je igrao za nekoliko klubova i gdje je pronašao ljubav života, glumicu Zrinku Cvitešić koja uspješno gradi inozemnu karijeru.  

Par će sljedećih mjeseci morati biti razdvojen, jer Zrinka u Americi snima SF seriju “The Power” s oskarovcem Timom Robbinsom u glavnoj ulozi.

No već su navikli na razdvojenost, a Zrinka Cvitešić će se sa većim veseljem vraćati u Zagreb, gdje je ionako u stalnom angažmanu HNK-u.

PIŠE INES STIPETIĆ/GLORIA

error: Content is protected !!