Ispred momčadi HŠK Zrinjski već sutra stoji novi izazov u m:Tel Premijer ligi BiH. Nakon tri vezane utakmice bez pobjede Zrinjski će sutra na megdan prvoplasiranoj ekipi lige banjalučkom Borcu.

Radi se o veoma bitnom susretu za oba tima, a uoči ove utakmice trener Zrinjskog Sergej Jakirović dao je slijedeću izjavu:

“Danas je trening,  a sutra ćemo odlučiti tko će igrati. Zarotirati ćemo par pozicija, idemo daleko najboljoj domaćoj ekipi u ligi. O tome kako igraju na svom stadionu govori podatak da su samo četiri boda su izgubili kući. Sudbina je takva, idemo iz derbija u derbi. Zadovoljni smo odigranim gradskm derbijem, sve se pitalo nas i žao mi je. To se ipak mora okrenuti negdje“ – kazao je šef struke Zrinjskog.

Dotakao se i igračkog kadra za sutrašnju utakmicu.

“Bekić ima tri žuta kartona, Govedarica i Ibanez su out. Moramo vidjeti za taj lijevi bok“ – dodao je Jakirović spomenuvši se i navijača koji su izrazili nezadovoljstvo nakon derbija sa Veležom.

“Susret je protekao normalno i mirno. Dečki su željeli dijalog, u dosta stvari su u pravu. Meni fale navijači, oni su to gorivo koje te tjera naprijed. Bili su na zidovima tokom derbija, da smo dali gol  u zadnjoj šansi srušio bi se stadion. Navijači traže da dajemo sve od sebe, a ja o tome trubim svaki dan. Rekli smo ova četiri kola dati sve od sebe i siguran sam da ćemo onda ostvariti cilj“, dodao je Jakirović.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!