Njemački nogometni prvak Bayern ni ne razmišlja o kupovini napadača Borussije iz Dortmunda Erlinga Haalanda jer si to ne može priuštiti, kazao je budući izvršni direktor kluba Oliver Kahn.

– Oprostite, ali oni koji govore o Halandovom transferu još uvijek nisu razumjeli situaciju, rekao je Kahn za njemački list Bild.

– Transfer koji se procjenjuje na više od 100 milijuna eura trenutačno je apsolutno nezamisliv za Bayern, dodao je Kahn, koji će na mjestu izvršnog direktora kluba naslijediti Karla-Heinza Rummeniggea krajem godine.

Legendarni bivši vratar njemačke reprezentacije i Bayerna je dodao kako sjajna forma Roberta Lewandowskog, koji je ove sezone postigao 39 ligaških golova, znači da Bayern ionako ne mora kupovati novog napadača.

– Robert još ima dvogodišnji ugovor. Njegove izvedbe ne mogu se dovesti u pitanje. Siguran sam kako može držati ovu razinu još nekoliko godina. To je dovoljan razlog da ne razmišljamo o Halandu, poručio je Kahn.

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice Norvežanin Erling Haaland je ove sezone postigao je 37 golova i zabilježio 11 asistencija u svim natjecanjima ove sezone.

Nagađa se kako bi Haaland ovoga ljeta mogao napustiti Borussiju za oko 150 milijuna eura, posebno nakon što su njegov agent Mino Raiola i otac Alf-Inge Haaland išli na turneju po Europi i sastajali se s nekoliko klubova kako bi razgovarali o budućnosti 20-godišnjaka.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!