Prošlo je osam mjeseci otkako su Katie Holmes Emilio Vitolo Junior prvi put uhvatili paparazzi u šetnji ulicama New Yorka. O vezi 42-godišnje glumice i 33-godišnjeg talijanskog kuhara i nasljednika mondenog restorana odmah se počelo naveliko pisati. On je naime tada još bio zaručen za dizajnericu Rachel Emmons, ali ubrzo se saznalo za njihov prekid i Holmes i Vitolo su uredno fotografirani u razmjenjivanju nježnosti. Međutim, čini se da je njihovoj vezi došao kraj.

Glumica je počela sumnjati u iskrenost namjera njenog novog dečka i gubiti povjerenje u njega.

– Činilo joj se da se ne slažu dobro, pa se odlučila povući. U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo zbog slave. No zaslijepila ju je ljubav i odbijala je slušati prijateljske savjete, ali sad kad je faza prvih leptirića u trbuhu završila, počela se pitati jesu li oni zapravo cijelo vrijeme bili u pravu, rekao je izvor za US Weekly.

image

Prve glasine su tvrdile da je kuhar povrijeđen prekidom i da se nada pomirbi, ali se naposljetku dosta brzo oporavio. Prema navodima Daily Maila već ga se nekoliko dana nakon moglo naći na brojnim aplikacijama za upoznavanje među kojima i na Rayi koju obožavaju bogati i slavni.

Par je prvi put fotografiran 1. rujna, a kako je Emmons tada još bila Vitolova zaručnica, da o njegovoj aferi ne bi saznala putem medija poslao joj je SMS poruku u kojoj je ostavlja. Samo nekoliko tjedana prije ona je organizirala za njega rođendanski tulum iznenađenja, a sa zabave su objavili zajedničke fotografije na kojima se vidi i njen zaručnički prsten. Prijateljica mlade dizajnerice je rekla kako se ona u potpunosti posvetila vezi i da je iznenadni prekid ostavio u šoku. Isto tako je Emilia nazvala varalicom, a čini se da je to sada shvatila i Holmes.

PIŠE PSD

error: Content is protected !!