Sutra u 17:30 h u sklopu 27. kola 1. lige Federacije BiH vodeće HŠK Posušje na Mokrom docu dočekat će FK Jedinstvo iz Bihaća, za Posušane je ovo posebna utakmica jer bi eventualnom pobjedom službeno i matematički osigurali naslov prvaka te se plasirali u Premijer ligu Bosne i Hercegovine sljedeće sezone.

Uoči utakmice danas je održana konferencija za medije na kojoj su govorili trener Denis Ćorić i najbolji strijelac ekipe Ivan Bešlić.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao da sada ulaze u brzi ritam utakmica pomalo se bliži kraj prvenstva, što se tiče ekipe Jedinstva oni su imali mali turbulencija no dolaskom novog trenera igraju sve bolje. Mi smo u dobrom ritmu i puni samopouzdanja te naravno kao i svaku utakmicu kući želimo osvojiti 3 boda. Što se tiče zdravstvenog stanja ekipe napokon mogu reći da su svi spremni a nema ni kartoniranih.

Nakon njega obratio se Bešlić, on je rekao da je atmosfera ekipe super i da su svi spremni za meč koji ih čeka te da žele uzet sva 3 boda i ostvariti svoj cilj. Što se tiče njegove ozljede rekao je da je iza njega i da je spreman za dalje.

Uslijedila su pitanja novinara. Na pitanje o ostanku u klubu ako se izbori Premijer liga sljedeće sezone trener je rekao da su svi njegovi planovi vezani za Posušje sad a tako i u buduće dok je Bešlić kojem ističe ugovor na kraju sezone rekao da ne razmišlja o tom da želi odigrati do kraja i uzeti naslov prvaka.

Trener Ćorić je također potvrdio da bi i sljedeće sezone u dresu Posušja mogli gledati iskusne i jako važne igrače Davora Landeku i Josipa Barišića. Za kraj je još upozorio da nogomet priča čudne priče, 10 bodova 4. kola do kraja je velika prednost no nada se da će već sutra upisati pobjedu i sve riješiti.

Glasnogovornik Leo Vlašić rekao da su ljudi iz saveza bili na pregledu stadiona, ukazali na nedostatke koje će ispraviti i gotovo sigurno igrati Premijer ligu na Mokrom docu. Još je najavio i feštu ako se osvoji naslov prvaka koja će biti u pretposljednjem kolu kada bi trebalo biti otvoren i dio stadiona za navijače.

Izvor:radioposusje.ba