Košarkaši Los Angeles Lakersa pobijedili su Golden State Warriorse 103:100 u razigravanju za doigravanje te zauzeli sedmu poziciju u Zapadnoj konferenciji.

U prvom krugu playoffa Lakersi će igrati protiv drugoplasirane momčadi Zapada Phoenix Sunsa, dok će Warriorsi dobiti drugu priliku za doigravanje te će u petak u San Franciscu igrati protiv Memphisa koji je noćas sa 100:96 svladao San Antonio Spurse.

LeBron James
zabio je ključnu tricu 58.2 sekundi prije kraja za 103:100 protiv Warriorsa, a zabio je ukupno 22 koša uz 11 skokova i deset asistencija. Anthony Davis postigao je 25 koševa, a Alex Caruso dodao je 14 s klupe.

Lakersi su pobijedili usprkos tome što su slabije šutirali od gosta i gubili 55:42 na poluvremenu.

Steph Curry postigao je 37 koševa za Warriorse, a Andrew Wiggins 21.

U drugoj utakmici večeri, u dvoboju devete i desete momčadi Zapada, Jonas Valanciunas zabio je 23 koševa uz 23 skokova, Dillon Brooks dodao je 24, a Ja Morant 20 za Grizzliese.

Kod Spursa najbolji su bili DeMar DeRozan i Rudy Gay s 20 koševa. Luka Šamanić zbog ozljede nije igrao za San Antonio. Pobjednik dvoboja Memphisa i Golden Statea igrat će protiv Utah Jazza u prvom krugu doigravanja.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!