Salma Hayek provela je veći dio protekle godine oporavljajući se od gotovo fatalnog slučaja zaraze Covid-19, međutim, nikome nije htjela govoriti o tome jer se nikako nije uspijevala oporaviti do kraja.

S virusom se borila u prvim danima pandemije i provela je oko sedam tjedana izolirana u sobi londonske vile u kojoj živi sa suprugom, predsjednikom uprave tvrtke Kering Francois-Henri Pinaultom i njihovom 13-godišnjom kćeri Valentinom.

U jednom trenutku stanje joj se pogoršalo i završila je na kisiku.

“Liječnik me molio da odem u bolnicu jer mi je bilo jako loše,” rekla je 54-godišnjakinja za Variety i dodala. “Rekla sam: ‘Ne, hvala. Radije bih umrla kod kuće.'”

image

Sada priznaje da još uvijek nije u potpunosti povratila energiju koju je nekad imala.

Međutim, vratila se na posao u travnju kako bi snimila “House of Gucci” Ridleyja Scotta, u kojoj glumi vidovnjakinju koja je osuđena za pomaganje Patrizii Reggiani (glumi je Lady Gaga) u osmišljavanju ubojstva njezinog bivšeg supruga Mauricija Guccija (igra ga Adam Driver), nasljednika modnog carstva Gucci.

“Nije bilo puno dana snimanja. Bilo je lako. Bio je to savršen posao za povratak s bolovanja. U jednom sam trenutku počela raditi Zooms, ali mogao sam ih učiniti samo malo jer bih se brzo i lako umorila.”

PIŠE PSD

error: Content is protected !!