Zadarska policija je uhitila 24-godišnjaka u čijem je automobilu zagrebačkih registracija, parkiranom kod zadarskog trgovačkog centra, pronađeno više od 5 kilograma marihuane i oko 100 grama kokaina, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava zadarska.

Kako je navedeno, policija je 24-godišnjaka zatekla jučer na parkiralištu zadarskog trgovačkog centra u osobnom automobilu Volkswagen, nakon čega je uhićen zbog sumnje na preprodaju droge. Kriminalističku istragu proveo je Odjel kriminaliteta droga PU zadarske u suradnji sa  PU zagrebačkom.

Po nalogu Županijskog suda u Zadru izvršena je pretraga vozila Volkswagen zagrebačkih registracija, te je na skrivenom mjestu u posebno preinačenom prostoru unutar vozila, pronađeno 10 PVC vrećica u kojima se nalazilo ukupno 5.306 grama marihuane te oko 99,7 grama droge kokain.

Pronađena droga mu je oduzeta, a 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog proizvodnje i prometa drogama,  predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!