Košarkaši Washington Wizardsa svladali su na svom parketu Indiana Pacerse s uvjerljivih 142-115 i tako se izborili za mjesto osmog nositelja u ždrijebu NBA doigravanja u Istočnoj konferenciji, koje u prvom krugu donosi dvoboj s Philadelphia 76ersima koji su u osnovnom dijelu sezone imali najbolji učinak na Istoku.

Rezultatska neizvjesnost je trajala samo u prvoj četvrtini. Već u prvoj polovici druge četvrtine Wizardsi su došli do dvoznamenkaste prednosti i povećavali je do najvećih +37.

Bradley Beal je s 25 koševa bio najbolji strijelac Washingtona, po 18 su ubacili Rui Hachimura i Russell Westbrook, koji je uz to imao i 15 asistencija te osam skokova. Daniel Gafford je spojio 15 poena i 13 skokova.

Malcom Brogdon je s 24 koša bio najbolji strijelac Pacersa, a Domantas Sabonis je sezonu završio s još jednim “triple-double” učinkom od 19 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

U noći s petka na subotu po srednjoeuropskom vremenu (3.00 sata) za mjesto osmog nositelja u Zapadnoj konferenciji borit će se Golden State Warriorsi i Memphis Grizzliesi.

Prve utakmice doigravanja bit će odigrane u subotu, a na rasporedu su dvoboji: Milwaukee – Miami (20 sati), LA Clippers – Dallas (22.30), Brooklyn – Boston (2.00) i Denver – Portland (4.30).

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!