Nogometaši Bournemoutha za koji nastupa i bh. vratar Asmir Begović ostali su bez plasmana u Premiership, a u finale play-offa Championshipa nakon dvije odigrane utakmice ide Brentford. U prvoj utakmici bilo je 1:0 za Bournemouth, dok je danas u Londonu bilo 3:1 za Brentford koji tako ukupnim rezultatom 3:2 ide u finale play-offa Championshipa.

Utakmica je odlično počela po ekipu Bournemoutha budući da su preko Danjume poveli već u pet minuti, ali je Toney izjednačio u 16. golom iz jedanaesterca pa su domaći stigli na jedan gol zaostatka. Vjerojatno presudni trenutak meča dogodio se u 28. minuti kada je Mepham dobio izravni crveni karton pa su gosti do kraja meča igrali s igračem manje, a domaći su stigli do spektakularnog preokreta.

Janelt je u petoj minuti drugog poluvremena postigao gol za 2:1, a za konačnih 3:1 i ovjeru prolaza u finale pogodio je Forss devet minuta prije kraja meča. Brentford će u finalu play-offa Championshipa igrati protiv boljeg iz duela između Swanseaja i Barnsleya, a ovaj meč se igra večeras u 19:30 sati.

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!