Manchester United ima silnu želju vratiti u svoje redove Cristiana Ronalda, a ostvareni su i prvi kontakti.

Španjolski AS tvrdi kako bi se Cristiano Ronaldo mogao vratiti na Otok.

– Započela je komplicirana Operacija Ronaldo. Cristiano bi se mogao vratiti na Old Trafford 12 godina nakon što je s njega otišao za Madrid, piše AS.

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer, navodno je već obavio razgovor s Portugalcem koji mu je istaknuo da bi bio sretan kada bi se situacija rasplela tako da on ponovno odjene dres Uniteda. Ronaldo nije zadovoljan situacijom u Torinu oko Juventusa. Talijanski velikan ove sezone ne ostvaruje željene rezultate, a Inter je prekinuo višegodišnju dominaciju u Serie A pa bi povratak Ronalda na Old Trafford vratio Unitedu nadu za trofeje u sljedećoj sezoni.  

AS naglašava da Ronaldo još nije donio odluku, ali i da će Juventusov kraj sezone imati ključnu ulogu u njegovoj odluci. Ronaldo ima 30 milijuna eura godišnje težak ugovor do 2022. godine.

Ronaldo je u United došao 2003. godine iz Sportinga kao velika nogometna nada za 19 milijuna eura. Old Trafford je napustio 2009. godine i obukao dres Real Madrida. Za United je odigrao 292 utakmice, postigao 118 golova i upisao 69 asistencija. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!