Aktualni trener Verone Ivan Jurić odigrao je sa svojom ekipom 1:1 na San Paolu te tako izbacio Napoli iz LP.

Naime, nakon velike drame u posljednjem kolu talijanske Serije A, u Ligu prvaka idu prvak Inter te Atalanta, Milan i Juventus, dok je Napoli završio peti.

Napolitanci su sami ovisili o svojoj sudbini, ali su kiksali protiv rasterećene Verone i odigrali neriješeno.

Nakon utakmice u emisiji Sky-a gostovao je hrvatski stručnjak i trener Verone Ivan Jurić. Poludio je na opservaciju i pitanje novinara vezano uz njihovu igru. Naime, novinar je ustvrdio da mu se čini da je Jurićeva ekipa protiv Napolija igrala drugačije i angažiranije nego u zadnje vrijeme.

– Sramite se i ispričajte se, to je neprihvatljivo, samo u Italiji postoje određene sumnje. Morate pokazati poštovanje prema nama. Nisam sretan ako se kaže da smo se protiv Napolija borili više nego ranije. Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete, bijesan je bio Jurić.

Novinar ja nastavio s konstatacijom da je Verona “bila angažiranija”, nakon čega je trener Verone napustio razgovor.

– Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog vašeg sramotnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte!, rekao je hrvatski trener nakon čega je napustio razgovor.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!