MASER ILI MESAR Sava K. (23) lažirao je diplomu i osobnu iskaznicu. Kad su otkrili da je prevarant, preselio je iz rodne Batajnice u centar Beograda. I nastavio operirati uz majku cvjećaricu kao asistenticu.

Sava K. (23) i njegova majka Nela operirali su ljude u improviziranoj operacijskoj sali u Beogradu, unutar staklene terase. Uhitili su ih u ponedjeljak i optužili za nadriliječništvo. Sava je mesar, a majka je cvjećarica, piše Kurir.

Savu sumnjiče da je, lažno se predstavljajući kao plastični kirurg, osakatio desetine ljude. Operirao je i neke Hrvatice.

Kurir je ranije objavio da je Sava svoje ‘znanje’ širio i doktorima u Albaniji i to kad je imao samo 19 godina. Objavljena je i snimka na kojoj se Sava hvali da klinika u kojoj radi prva u Albaniji nudi tretmane za matične stanice i regenerativnu medicinu.

Vrlo je lako moguće da ni ta klinika u Tirani nije bila baš ‘čista’ i da osoblje nije imalo potrebnu medicinsku obuku jer bi inače vjerojatno netko shvatio da im ljude operira maser, a ne liječnik. Pravi doktori bi ga prepoznali kao šarlatana.

Sava je nastavio s operacijama u rodnoj Batajnici u predgrađu Beograda, lažirao je diplomu i osobnu iskaznicu.

Kad su ga otkrili da je prevarant, cijela obitelj je pobjegla iz Batajnice u centar Beograda.

Prodali su i obiteljsku kuću. I nastavili po starome.

U Beogradu su, u ostakljenoj terasi, maser Sava i cvjećarica Nela operirali ljude. Na Instagram je često znao staviti fotografije tuđih radova i hvaliti se da su njegovi, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!